Subsidie aanvragen voor digitalisering van je MKB

Digitalisering inzetten om jouw bedrijf te laten groeien… tijdelijk voor slechts 50% van de prijs! Met de subsidie van Mijn Digitale Zaak betaalt de overheid 50% van de investering om jouw bedrijf te helpen digitaliseren.

Dit betekent dat je tijdelijk voor de helft van de prijs gebruik kunt maken van onze diensten om jouw bedrijf te digitaliseren. Bijvoorbeeld door een op maat gemaakte website, een consistente social media strategie, of beide. Lees verder voor de stappen en de voorwaarden om voor de subsidie in aanmerking te komen.

Alle over de procedure

Je kunt de subsidie aanvragen tussen 17 mei 2023, 9:00 uur en 14 juli 2023, 17:00 uur. Er is maar een beperkte hoeveelheid subsidie beschikbaar, dus wees er snel bij! Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over de procedure.

Let op: je moet ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om kans te maken op de subsidie. Zo komen alleen MKB-bedrijven in aanmerking die maximaal 50 werknemers in dienst hebben en niet meer dan €10 miljoen omzet per jaar draaien. Klik op de blauwe knop om naar de website van de RVO te gaan. Hier vind je alle informatie over de subsidie en de voorwaarden om kans te maken.

Jij dient de aanvraag in

Door de benodigde documenten (zie hieronder) in te dienen maak je kans op de subsidie.

Je ontvangt binnen 8 weken bericht

Binnen 8 weken hoor je van de overheid of je de subsidie krijgt.

Je koopt het programma waar je de offerte van hebt opgevraagd

Deze ontvang je direct na betaling.

Je krijgt 50% van het bedrag gestort

De overheid stort 50% van de kosten op jouw bankrekening.

Deze documenten heb je nodig voor de subsidie aanvraag

PDF uitslag digitaliseringsscan

Check de routekaart en vul de digitaliseringsscan van KVK in op mijndigitalezaak.nl. Hierna ontvang je persoonlijk advies over de investering die voor jou loont.

Vraag je offerte aan

Vraag bij ons een offerte aan voor de gewenste dienst: web development of social media. Wij raden je aan om eerst een korte gratis kennismaking in te plannen - tijdens dit gesprek van 30 minuten krijgen we een beter beeld van jouw wensen, zodat we je een passend aanbod kunnen doen. Heb je geen zin in een gesprek, maar wil je gewoon direct weten wat het je kost? Dan is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via de knop hieronder. Tip: hoe duidelijker en gedetailleerder je jouw wensen beschrijft voor je website of social media, hoe beter wij jou een passend aanbod kunnen doen!

Vraag eHerkenning aan

Om de subsidie te kunnen aanvragen heb je eHerkenning nodig. Heb je nog geen eHerkenning, dan kun je deze aanvragen via onderstaande link.

Je krijgt 50% van het bedrag gestort

Gefeliciteerd, je hebt de subsidie gekregen! De overheid stort 50% van de kosten op jouw bankrekening.
Informatie
KVK 82320098
BTW NL862418501B01
IBAN NL67 INGB 0006 7360 46
Kom in contact
Socrateslaan 23
3522 ED Utrecht
info@bridge-marketing.nl
(+31)620148356
© 2023 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*