Home » Projecten » Working Travelers

Working Travelers

Tijdens onze reis door Zuid-Oost Azië hebben wij veel reizigers ontmoet van over de hele wereld, die op verschillende manieren werken en reizen combineren: van online trading, tot content creatie voor hotels in ruil voor een gratis verblijf, tot een jaar werken op een Australische boerderij. Allemaal hadden ze een ander verhaal, maar er was één ding dat we telkens terug hoorden: ja, er is oneindig veel informatie beschikbaar over hoe je een digital nomad kunt worden (deels gratis, deels verpakt in dure cursussen). Maar de belangrijke informatie ontbreekt. Welke mogelijkheden zijn er om geld te verdienen tijdens je reis als werken vanachter je laptop niet je ding is? Welke documenten en visa heb je nodig (dit wisselt niet alleen per land, maar hangt ook af van wat je komt doen)? Hoe leer je andere (werkende) reizigers kennen en welke verzekeringen moet je regelen?

Op ons nieuwe platform delen we onze eigen reis-ervaringen en de lessen die we onderweg hebben geleerd (als klassieke digital nomads die vanaf hun laptop werken), maar daarnaast hebben we ook de praktische informatie gebundeld – bijvoorbeeld de stappen die je moet doorlopen om je visum aan te vragen.

Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op

© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved. | Fotografie door Kelvision

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*