Home » Projecten » Sankore Academy

Sankore Academy

Web Development, Copywriting, Vertalen

Door praktijkgerichte onderwijsprogramma’s aan te bieden, wil Sankore Academy een nieuwe generatie studenten opleiden, die praktijk combineert met een goede theoretische basis. Studenten worden getraind in kritisch denken en om te denken in uitdagingen in plaats van problemen. De programma’s zijn gericht op gedragsverandering en het leren van praktische skills, zoals het leiden van jezelf en, indien nodig, anderen. Sankore Academy biedt opleidingen op MBO, HBO en WO niveau, op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is, zoals in Zuid-Afrika en Suriname. Via de website kunnen leerlingen en docenten zich eenvoudig aanmelden voor Sankore Academy. Ook kan de organisatie achter Sankore Academy door de website te laten zien, makkelijker in contact komen met andere partners om samen nog meer mooie projecten te realiseren.

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Informatie
KVK 82320098
BTW NL862418501B01
IBAN NL67 INGB 0006 7360 46
Kom in contact
Socrateslaan 23
3522 ED Utrecht
info@bridge-marketing.nl
(+31)620148356
© 2023 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*