Home » Projecten » Liberi Erasmi

Liberi Erasmi

De recentelijke ontwikkelingen op het gebied van AI hebben de wereld opgeschud zo ook de kunstwereld. Maar één ding dat niet is veranderd, is de liefde van kunstverzamelaars over de hele wereld voor de Hollandse Meesters Rembrandt en Van Gogh.

Mister Dutchie is een samenwerking tussen Sander Kuiper en Kelvin van der Tuin, die op het originele idee kwamen om de geliefde stijl van de Hollandse Meesters te combineren met AI-gegenereerde kunst. Wat krijg je dan? Unieke afbeeldingen in de stijl van de bekendste Hollandse kunstenaars uit de Gouden Eeuw! Wij hebben Mister Dutchie op weg geholpen door een uitgebreide website met webshop te bouwen waarin mensen eenvoudig de kunstwerken kunnen bestellen, compleet met SEO en teksten. De eerste afbeeldingen zijn nu beschikbaar digitaal, op canvas, op mokken en op telefoonhoesjes.

Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op
© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*