Home » Projecten » Kosa Surf

Kosa Surf

Web Development, Copywriting, SEO

We hebben onze eerste internationale opdracht afgerond!

Via één van onze partners kwamen we in contact met Nacer, die een surfhostel runt met een prachtig uitzicht over Taghazout, Marokko. Vanwege de vele goede surf spots is Taghazout al jarenlang de populairste surfbestemming in Marokko, en de concurrentie is daarom ook groot. KosaSurf biedt professionele begeleiding en ruim 10 jaar aan ervaring. Wij vonden dat dit het waard is om op te vallen voor surfliefhebbers over de hele wereld, en daarom hebben we Nacer geholpen aan een SEO-vriendelijke website. Voor de teksten hebben we gekeken naar de meest gebruikte zoekwoorden en dankzij het ingebouwde boekingssysteem kunnen klanten nu eenvoudig online hun verblijf reserveren.

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Informatie
KVK 82320098
BTW NL862418501B01
IBAN NL67 INGB 0006 7360 46
Kom in contact
Socrateslaan 23
3522 ED Utrecht
info@bridge-marketing.nl
(+31)620148356
© 2023 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*