Home » Projecten » ffetenbestellen.nl

ffetenbestellen.nl

Geen verrassingen, gewoon ff eten bestellen. Zo simpel en duidelijk als de naam, is ook de visie van ffetenbestellen.nl.

Onze partner Nick Aldewereld besefte dat de horeca een veel te groot percentage van hun inkomsten afstaat aan grote bezorgplatforms, die torenhoge commissies vragen voor hun diensten. Toen hij aan horecaondernemers in zijn netwerk vroeg waarom ze hun klanten niet direct via hun eigen website lieten bestellen, kreeg hij steeds hetzelfde antwoord: ze hadden geen keus, want als ze geen gebruik meer zouden maken van grote platforms als Thuisbezorgd, zouden veel minder mensen hen online weten te vinden.

Vanuit deze drive is ffetenbestellen.nl ontstaan: de drive om de macht weg te halen bij grote tussenpartijen en lokale ondernemers terug in hun kracht te zetten. Bij zo’n belangrijke missie hoort natuurlijk een snelle, functionele website waar restaurants zich eenvoudig kunnen aanmelden. Wij hebben hun nieuwe website volledig in de stijl van de ‘FF Eten brand’ gebouwd én hun verhaal laten terugkomen in de teksten.

Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op
© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*