Portfolio

Bridge Marketing

08

Mister Dutchie

Web Development, Copywriting, SEO

De recentelijke ontwikkelingen op het gebied van AI hebben de wereld opgeschud zo ook de kunstwereld. Maar één ding dat niet is veranderd, is de liefde van kunstverzamelaars over de hele wereld voor de Hollandse Meesters Rembrandt en Van Gogh.

Mister Dutchie is een samenwerking tussen Sander Kuiper en Kelvin van der Tuin, die op het originele idee kwamen om de geliefde stijl van de Hollandse Meesters te combineren met AI-gegenereerde kunst. Wat krijg je dan? Unieke afbeeldingen in de stijl van de bekendste Hollandse kunstenaars uit de Gouden Eeuw! Wij hebben Mister Dutchie op weg geholpen door een uitgebreide website met webshop te bouwen waarin mensen eenvoudig de kunstwerken kunnen bestellen, compleet met SEO en teksten. De eerste afbeeldingen zijn nu beschikbaar digitaal, op canvas, op mokken en op telefoonhoesjes.

07

Sankore Academy

Web Development, Copywriting, Vertalen

Door praktijkgerichte onderwijsprogramma’s aan te bieden, wil Sankore Academy een nieuwe generatie studenten opleiden, die praktijk combineert met een goede theoretische basis. Studenten worden getraind in kritisch denken en om te denken in uitdagingen in plaats van problemen. De programma’s zijn gericht op gedragsverandering en het leren van praktische skills, zoals het leiden van jezelf en, indien nodig, anderen. Sankore Academy biedt opleidingen op MBO, HBO en WO niveau, op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is, zoals in Zuid-Afrika en Suriname. Via de website kunnen leerlingen en docenten zich eenvoudig aanmelden voor Sankore Academy. Ook kan de organisatie achter Sankore Academy door de website te laten zien, makkelijker in contact komen met andere partners om samen nog meer mooie projecten te realiseren.

06

Nique’s Agency

Web Design

Danique had al een website voor haar modellenbureau, maar ze wilde deze graag een upgrade geven. Een strakker design, een duidelijkere indeling en andere kleuren. Ook wilde ze graag haar social media feed koppelen aan de website, zodat bezoekers direct op de hoogte zijn van nieuwe posts. Dit hebben we binnen een paar weken voor haar geregeld, en ze was heel blij met het resultaat!

05

Jonge Libertariërs

Web Design

De Jonge Libertariërs is de jongerenbeweging van de Libertaire Partij in Nederland. Tevens is de JL een vereniging voor jongeren tussen de 14 en 28 jaar oud die geïnteresseerd zijn in het libertarische gedachtengoed. Hoewel de JL al meer dan een jaar bestond, had de vereniging nog geen website. De plannen voor een website lagen al een tijdje op tafel en ook de teksten waren al klaar, maar omdat de JL druk genoeg was met al haar andere activiteiten, bleef er weinig tijd over voor het daadwerkelijk bouwen van de website. Rond april 2022 kwamen wij in contact met het bestuur. Omdat we de JL een mooie vereniging vonden met een belangrijke missie, hebben wij besloten gratis een website voor ze te bouwen. Binnen twee weken hebben we een overzichtelijke, functionele website opgeleverd, waar geïnteresseerde jongeren eenvoudig alle belangrijke informatie kunnen vinden en zich direct kunnen aanmelden om lid te worden.

04

Liberi Erasmi

Web Design

Liberi Erasmi is de eerste officiële studentenpartij binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mede-oprichter Nawin Ramcharan zag dat er een verschuiving binnen de academische wereld plaatsvindt waarbij de norm van wat er wel en niet gedacht, gezegd en onderzocht kan worden, wordt aangetast. De partij heeft daarom als missie om de universiteit toegankelijk te houden voor iedereen door zo neutraal mogelijk te blijven, het kritisch denken te bevorderen, en individuele vrijheden voor studenten te behouden. In de aanloop naar de studentenverkiezingen in mei 2022, was het belangrijk voor Liberi Erasmi om hun naamsbekendheid te vergroten. Omdat de partij nog niet zoveel budget had, hebben wij gratis een website voor ze gebouwd. Op de website is alle belangrijke informatie te vinden zoals hun standpunten, missie en visie, nieuws en aankomende evenementen.

03

Sympathiek Finance

Web Design

Sympathiek Finance is een administratie- en belastingadviesbureau dat zich richt op ZZP’ers, MKB’ers en particulieren. Het verzoek van Sympathiek Finance was simpel: ze wilden graag een eenvoudige, strakke en zakelijke website, puur zodat klanten hen online weten te vinden. Wij hebben voor hen een functionele en overzichtelijke website gebouwd waardoor het voor klanten direct duidelijk wordt waar Sympathiek Finance voor staat, welke diensten zij aanbieden en hoe ze in contact kunnen komen. De blauwe huisstijl en de zakelijke uitstraling passen bij de kernwaarden van Sympathiek Finance.

02

Virtual Art Community

Web Design, Copywriting, Concept Development, Logo & Huisstijl, Social Media, PR

Het zijn geen makkelijke tijden voor kunstenaars en artiesten. Terwijl onze wereld steeds digitaler wordt en afbeeldingen, muziek en films steeds makkelijker online te downloaden zijn, wordt het lastiger om mensen te vinden die bereid zijn om te betalen voor datgene dat je maakt. In samenwerking met Kelvin van der Tuin, expert op het gebied van cryptocurrency en NFT’s (Non-Fungible Tokens), hebben we een concept ontwikkeld dat de meest recente technologische ontwikkelingen juist in het voordeel gebruikt van de kunstwereld. Zo is Virtual Art Community ontstaan, een online kunstgallerij waarbij mensen hun tekeningen, foto’s, schilderijen, muziek en animaties online te koop kunnen aanbieden in de vorm van NFT’s.

01

Vlam op de Dam

Web Design, Copywriting, Concept Development, Social Media, SEO, Grafisch Ontwerp, PR

Vlam op de Dam is een initiatief om aandacht te vragen voor de nevenschade van de coronamaatregelen. Wij hebben de website geoptimaliseerd met het toevoegen van een SSL-certificaat, privacy policy en cookie beleid, de SEO geoptimaliseerd, nieuwe teksten geschreven en de visuele vormgeving verzorgd. Ook hebben we een levensgroot bord laten ontwerpen dat de boodschap van de actie uitlegt en direct de aandacht grijpt van alle voorbijgangers op de Dam. Verder hebben we de social media (Instagram) opgezet, de publiciteit vergroot door promotie via onze verschillende kanalen, en advies uitgebracht over de marketingstrategie.

00

Bridge Marketing

Net als een brug worden sterke merken gebouwd op een stabiele fundering. De stabiele fundering wordt bij Bridge Marketing gevormd door de manier waarop jij je als ondernemer onderscheidt van je concurrenten: je Unique Selling Points (USP’s). Deze USP’s zijn de reden dat potentiële klanten voor jou moeten kiezen. Zodra we je USP’s in kaart hebben gebracht, beginnen we met het opbouwen van je merkidentiteit bovenop de fundering. Je website, je social media, je logo, je huisstijl, je content: alles zal terug te leiden zijn naar de fundering van wat jou onderscheidend maakt. Dit zorgt voor samenhang in je merkidentiteit: alle elementen van je merk zijn als een brug met elkaar verbonden.

Bennu International

We zijn nog druk bezig met deze opdracht! Houd onze social media in de gaten voor updates.