Home » Over ons » Onze werkwijze

Hoe bouwen wij bruggen?

Wij bouwen sterke merken voor ondernemers met een missie, gebaseerd op de unieke waarde die jij toevoegt voor je klanten. Zo kun jij je focussen op je core business.

Onze werkwijze stap voor stap

Het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuw merk bestaat uit drie stappen. Eerst ontwikkelen we een sterke en unieke merkidentiteit, vervolgens dragen we deze identiteit uit op een strakke, zakelijke website, en tenslotte vertalen we je merkidentiteit naar conversiegerichte content. Dankzij onze kennis van marketing, in combinatie met de praktische skills die aanwezig zijn in ons kernteam en bij onze partners, kunnen wij dit gehele proces voor onze rekening nemen. Door alle elementen van je merkidentiteit als een brug met elkaar te verbinden, creëren we consistentie in je merk. Bovendien hoef je geen twintig verschillende freelancers of bedrijven in te schakelen voor de verschillende elementen van je branding – wel zo makkelijk voor de communicatie!
PS. Heb je geen interesse in het volledige proces, bijvoorbeeld omdat je je merkidentiteit al hebt ontwikkeld en alleen iemand zoekt om deze te vertalen in aantrekkelijke content? Of omdat je zelf al een website en social media profielen hebt, maar wel hulp kunt gebruiken bij het bereiken van de juiste doelgroep? Geen probleem, bij ons kun je helemaal zelf kiezen in welke diensten je wel en geen interesse hebt, en op deze manier je eigen pakket samenstelt.
Mister Dutchie - website by Bridge Marketing
SK Online Branding - website by Bridge Marketing
Onze projecten

Bekijk de projecten in ons portfolio

Gaan we samen een brug bouwen tussen jouw onderneming en die van ons? Dit hebben we sinds 2022 voor meer dan 25 ondernemers gedaan. Bekijk welke ondernemers je voorgingen en check gelijk of onze stijl bij jou past!

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op

© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved. | Fotografie door Kelvision

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*