Home » Over ons » Missie & visie

Missie & visie

Wij Wat inspireert ons om te doen wat we doen?

Wij bouwen sterke merken gebaseerd op de unieke waarde die jij toevoegt voor je klanten. Zo kun jij je focussen op dat wat je belangrijk vindt.
Over ons

Onze missie

Onze missie is voltooid als jouw missie voltooid is. Wij richten ons op ondernemers met een verhaal, die net als wij ondernemen vanuit de drive om de wereld een stukje beter te maken. Met onze ervaring en skills streven wij ernaar om deze ondernemers te helpen met het vertellen van hun verhaal. Wij creëren een sterke merkidentiteit voor jou, zodat jij je kunt richten op het volbrengen van je missie.
Over ons

Onze visie

Marketing: het blijft een punt van frustratie voor veel B2B ondernemers in bijvoorbeeld de tech-, zorg- of voedselindustrie in 2023. Over de kwaliteit van je producten of je dienstverlening hoef je niet te twijfelen: je hebt een passie voor je vak en de klant staat voor jou altijd op nummer één. Waarom blijven de resultaten van je marketinginspanningen dan uit? Je geeft maandelijks veel geld uit aan een duur marketingbureau, maar je hebt nauwelijks inzicht in de resultaten. Of je probeert het zelf te doen door zo nu en dan een post online te zetten of een email te versturen naar je klantenbestand, maar terwijl je je afvraagt wat dit nou oplevert, kun je deze tijd eigenlijk veel beter besteden aan andere dingen. Het runnen van je bedrijf bijvoorbeeld.

Als ondernemer in de B2B sector met een complex product of een complexe dienst, zul je je wellicht in deze situatie herkennen. Bij consumentenproducten voldoet het misschien om zo nu en dan een leuk plaatje op social media te posten met een link naar de webshop, maar in de zakelijke markt hebben mensen vaak meer informatie nodig om tot koop over te gaan. Om jouw product of dienst succesvol in de markt te zetten, is het niet genoeg om slechts te praten over de voordelen van jouw product of dienst. Dit doen al je concurrenten namelijk ook al… met als gevolg dat je klant uiteindelijk toch weer voor de goedkoopste optie zal kiezen. Dit is jammer, want jij staat juist voor kwaliteit.

Het is niet zo gek dat de marketingstrategie van jou en je concurrenten er grotendeels hetzelfde uitziet. In deze maatschappij worden we, al vanaf het moment dat we naar de basisschool gaan, aangemoedigd om vooral niet anders te doen dan de rest. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Dit werkt echter prima wanneer je een baan wilt vinden, maar niet als je een succesvolle onderneming wilt opbouwen. Jouw kwaliteiten en kennis maken jou uniek als ondernemer. Tijd om dit ook aan je klanten te laten zien!

Een sterke, onderscheidende marketingstrategie begint met een consistente kernboodschap. Daarom gaan wij eerst met je in gesprek om erachter te komen wat jou onderscheidt van je concurrenten. Jij bent niet alleen je onderneming, je bent ook een mens achter je onderneming – een persoon met unieke kwaliteiten. Samen gaan we kijken hoe jij deze kwaliteiten inzet om unieke waarde toe te voegen voor je klant: je onderscheidend vermogen. Jouw onderscheidend vermogen vormt de kern van je marketingstrategie. Vervolgens vertalen we deze kernboodschap naar buiten toe in de vorm van een professionele website met SEO-proof, pakkende webpages en blogs, een consistente social media strategie, en doeltreffende email marketing.

Plan nu een gratis strategiegesprek. Ontdek in een halfuur hoe jij waarde kunt toevoegen waar je concurrenten dit nalaten.

Over ons

Onze core values

Onze klanten & Partners

Onze partners & klanten

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers om mee samen te werken en te verbinden. We komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
SK Online Branding - partner Bridge Marketing
Nique's Agency - klant Bridge Marketing
Sankore Academy - klant Bridge Marketing
Wij bouwen op maat gemaakte websites en webshops, passend bij de stijl van jouw merk.

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op
© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*