Home » Over ons » Geschiedenis

Geschiedenis

Hoe is deze brug ontstaan?

Wij bouwen sterke merken voor ondernemers met een missie, gebaseerd op de unieke waarde die jij toevoegt voor je klanten. Zo kun jij je focussen op dat wat je belangrijk vindt.
Stap voor stap over de brug

Onze geschiedenis

Hoe is deze brug tot stand gekomen? Ontdek het verhaal achter Bridge Marketing!

Lancering van ons nieuwe merk 'Bridge Solutions'

1 mei 2024
De komst van AI heeft de arbeidsmarkt flink opgeschud. Zo ook ons vakgebied. Wij willen veranderingen in de wereld graag voor zijn en samenwerken met technologie, niet ertegen concurreren. Deze visie heeft geleid tot de lancering van ons nieuwe platform: Bridge Solutions (www.bridge-solutions.io), waarmee we MKB Nederland helpen om precies die 20% van de processen te automatiseren die voor 80% van de frustratie zorgen. Zo kunnen de mensen in je team zich weer richten op datgene waar mensen het beste in zijn: creativiteit en menselijke communicatie.

Rebranding

1 april 2022
Vanaf 1 april, symbolisch genoeg precies een jaar na het inschrijven van ons bedrijf, hebben we onze naam veranderd naar Bridge Marketing. In plaats van een mediaplatform dat af en toe websites bouwt, zijn we nu een marketingbureau dat ondernemers vooruit helpt door hun marketingactiviteiten in de breedste zin voor onze rekening te nemen. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website, nieuwe social media en een volledig nieuwe merkidentiteit. Gelukkig is dat precies datgene dat we het leukst vinden om te doen. Nadat we onze eigen branding op poten hadden, begon het ineens snel te lopen met ondernemers die ook geïnteresseerd waren in onze diensten.

Uitbreiding aanbod

1 oktober 2021
Gaandeweg ontdekten we dat we allebei nog veel meer passies hebben op het gebied van (multi)media. Daphne kwam erachter dat ze het regelen van de branding, de social media en de marketing voor MediaBridge net zo leuk vond als het maken van de content zelf. Arjen bleek gevoel voor techniek te hebben: in korte tijd heeft hij het toepassen van codes en het bouwen van websites onder de knie gekregen. Onze skills op het gebied van tekst en techniek vormen een gouden combinatie, want hierdoor kunnen wij ondernemers een volledig marketingpakket aanbieden: we bouwen niet alleen de websites voor onze klanten, maar leveren indien gewenst ook de teksten aan. We richten niet alleen de social media profielen in, maar zorgen ook dat de content de juiste doelgroep bereikt door social advertising. En wanneer we startende ondernemers helpen om hun merk vanaf nul op te bouwen, werken wij niet alleen de volledige brand strategie uit, maar kunnen we ook zorgen voor een aantrekkelijke visuele representatie van de merkidentiteit dankzij onze samenwerking met een aantal getalenteerde partners. Daarom besloten we naast onze activiteiten op het gebied van media ook commerciële diensten aan te bieden.

KvK inschrijving

1 april 2021
1 april 2021 hebben we ons bedrijf ingeschreven bij de KvK onder de naam MediaBridge. Ons oorspronkelijke idee was het opzetten van een mediaplatform gericht op verbinding, juist in een tijd waarin de polarisatie steeds verder toeneemt. De eerste paar maanden hebben we ons vol enthousiasme gericht op mediaproductie in de vorm van tekst en video, allemaal op vrijwillige basis. We wilden mensen met verschillende perspectieven aan het woord laten en objectief verslag bieden van diverse acties en manifestaties. Daarnaast schenen we licht op onbelicht of overschaduwd nieuws dat niet altijd in de media wordt gebracht, en gaven we een platform aan mensen met een bijzonder verhaal.

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op

© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved. | Fotografie door Kelvision

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*