Over ons

Bridge Marketing
Wij bouwen sterke merken door onze praktische skills op het gebied van tekst en techniek te combineren met een brede marketingachtergrond.

Ons team

Daphne Striekwold

Co-founder & Copywriter
Daphne heeft eerst International Business & Languages gestudeerd en behaalde daarna haar masterdiploma in de richting Marketing Management. Inmiddels heeft ze ruim vier jaar werkervaring opgedaan op het gebied van content marketing, social media marketing en PR. Haar kracht zit voornamelijk in het schrijven van pakkende teksten die de aandacht van de doelgroep grijpen én vasthouden. Naast Bridge Marketing volgt ze momenteel een traineeship bij Philips om haar marketingkennis verder te verbreden.
Bridge Marketing Over ons 2

Arjen van Leeuwen

Co-founder & Web Designer
Arjen is momenteel bezig met een studie Bedrijfskunde en heeft daarnaast veel verschillende interesses en skills. In korte tijd heeft hij geleerd om professionele, goed functionerende websites en webshops te bouwen. Als de klant een vraag of een suggestie heeft, zorgt hij dat het binnen no time geregeld wordt. Daarnaast is hij goed in het oplossen van technische problemen, het operationeel structureren van bedrijven, het verbinden van de juiste mensen en het integreren van software.

Kelvin van der Tuin

Fotograaf, Videograaf & Designer
Kelvin heeft zijn eigen bedrijf in fotografie (https://www.kelvision.nl/), maar we werken zo nauw samen dat we hem inmiddels beschouwen als een onderdeel van het team. Bij Kelvin kun je terecht voor alles wat het visuele aspect van je merk tot leven brengt. Zijn kracht zit in het maken van professionele foto’s en video’s, maar ook grafisch design en animatie vallen hieronder.

Onze missie & visie

Onze missie is voltooid als jouw missie voltooid is. Wij richten ons op ondernemers met een verhaal, die net als wij ondernemen vanuit de drive om de wereld een stukje beter te maken. Met onze ervaring en skills streven wij ernaar om deze ondernemers te helpen met het vertellen van hun verhaal. Wij creëren een sterke merkidentiteit voor jou, zodat jij je kunt richten op het uitvoeren van je missie.

Bekijk de projecten in ons portfolio.

Onze partners & klanten

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers om mee samen te werken en te verbinden. We komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Kelvision
Spudu
Liberi Erasmi
Niques Agency