Onze werkwijze

Bridge Marketing

Het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuw merk bestaat uit drie stappen. Eerst ontwikkelen we een sterke en unieke merkidentiteit, vervolgens dragen we deze identiteit uit op een strakke, zakelijke website, en tenslotte vertalen we je merkidentiteit naar conversiegerichte content. Dankzij onze kennis van marketing, in combinatie met de praktische skills die aanwezig zijn in ons kernteam en bij onze partners, kunnen wij dit gehele proces voor onze rekening nemen. Door alle elementen van je merkidentiteit als een brug met elkaar te verbinden, creëren we consistentie in je merk. Bovendien hoef je geen twintig verschillende freelancers of bedrijven in te schakelen voor de verschillende elementen van je branding – wel zo makkelijk voor de communicatie!

Onze werkwijze stap voor stap

j

1. Brand Development

Brand Development begint bij het markt- en concurrentieonderzoek. Op basis van deze informatie kan een analyse worden gemaakt van de sterke en zwakke punten van je bedrijf ten opzichte van de kansen en bedreigingen in de markt. Hieruit volgen de USP’s, oftewel de reden dat potentiële klanten voor jou moeten kiezen en niet voor je concurrenten. De USP’s vormen de fundering voor je merkidentiteit, wat betekent dat je volledige merk wordt opgebouwd bovenop deze USP’s.

b

2. Web Development

Je website is het eerste dat potentiële klanten zien wanneer ze de klantreis online beginnen. Een strakke, functionele en gebruiksvriendelijke website of webshop zorgt dan ook voor vertrouwen bij je doelgroep. Wij bouwen op maat gemaakte websites en webshops in WordPress, met een prijs die past bij jouw wensen en budget. Onze websites zijn optimaal beveiligd, zijn responsive op laptop, tablet en telefoon, en laden snel. Ook adviseren wij over alle praktische zaken rondom het bouwen van een website, zoals domeinnaam registratie, hosting en wetgeving.

3. Content Marketing

Je hebt een mooi product ontwikkeld of je biedt een mooie dienst aan, waarmee je weet dat je unieke waarde toe kan voegen voor je klant. Nu alleen nog zorgen dat deze informatie bij de juiste doelgroep terecht komt in de zee van informatie. Het bereiken en overtuigen van een nieuwe klant gebeurt niet van het ene op het andere moment, dit is een proces dat uit 4 fases bestaat: de customer journey. Doelgerichte content marketing kan een belangrijk verschil maken in elke fase van de customer journey. Wij bieden content marketing aan in de vorm van SEO-vriendelijke webpages en blogs, social media marketing en email marketing.

PS. Heb je geen interesse in het volledige proces, bijvoorbeeld omdat je je merkidentiteit al hebt ontwikkeld en alleen iemand zoekt om deze te vertalen in aantrekkelijke content? Of omdat je zelf al een website en social media profielen hebt, maar wel hulp kunt gebruiken bij het bereiken van de juiste doelgroep? Geen probleem, bij ons kun je helemaal zelf kiezen in welke diensten je wel en geen interesse hebt, en op deze manier je eigen pakket samenstellen.

Voordelig hosten bij onze partners

Wij doen alleen zaken met partijen die de beste service leveren tegen de beste prijs. Laat je je website bij ons bouwen of upgraden? Daarbij hoort voordelige hosting met 24/7 bereikbare service. Wij verwijzen je graag door naar één van onderstaande hosting providers.

Bekijk de projecten in ons portfolio.

Onze partners & klanten

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers om mee samen te werken en te verbinden. We komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Kelvision
Spudu
Liberi Erasmi
Niques Agency