Home » Onze Diensten » Web Development

Web Development

Alles over het bouwen van een zakelijke website in WordPress.

Jouw zakelijke WordPress website

Als je overweegt om een website te bouwen of te laten bouwen, heb je waarschijnlijk veel vragen. Is het goedkoop om zelf een website te bouwen of kun je de bouw van je website beter uitbesteden? Bouw je je website in WordPress, Wix of Shopify? Wat kost het bouwen van een website? En wat zijn de kosten van hosten, je domeinnaam en de beveiliging?

Je website is het eerste dat potentiële klanten zien wanneer ze de klantreis online beginnen. Een strakke, functionele en gebruiksvriendelijke website of webshop zorgt dan ook voor vertrouwen bij je doelgroep. Onderzoeken wijzen elke keer opnieuw uit dat potentiële klanten veel sneller geneigd zijn om een product of dienst af te nemen bij een bedrijf met een eigen professionele website, dan bijvoorbeeld bij iemand die alleen op social media aanwezig is.

Op deze pagina geven we antwoord op jouw vragen over het bouwen van een website.

Zelf een website bouwen of een professionele web developer inhuren?

Waar moet ik op letten bij het bouwen van een zakelijke WordPress website?

Een website is meer dan alleen het online visitekaartje van je onderneming. Als je bij ons je website laat bouwen, houden wij rekening met een aantal praktische zaken.
Mister Dutchie - website by Bridge Marketing
SK Online Branding - website by Bridge Marketing
Onze projecten

Bekijk de projecten in ons portfolio

Gaan we samen een brug bouwen tussen jouw onderneming en die van ons? Bekijk welke ondernemers je voorgingen en check gelijk of onze stijl bij jou past!

Onze websites: kies voor een op maat gemaakte website of webshop

Elke onderneming is uniek en daarom bouwen en ontwerpen wij unieke websites voor elke ondernemer, uitsluitend door middel van maatwerk. Maar er zijn natuurlijk genoeg goede web developers te vinden in Nederland. Wat zijn de redenen om voor ons te kiezen (behalve dat we er zo lief uitzien op de foto’s)?

Wat kost het bouwen van een website?

De kosten voor een zakelijke website in WordPress kunnen sterk verschillen. De prijs van een template website begint meestal bij enkele honderden euro’s, terwijl een vanaf nul gecodeerde website kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Wij bouwen voor elke klant een unieke website door middel van maatwerk. Hiervoor bieden wij verschillende pakketten aan met verschillende prijzen, afhankelijk van jouw wensen en budget. Bij alle websites en webshops hoort gratis beveiliging en gratis hulp bij de hosting, wetgeving en domeinnaam registratie. Voor meer informatie over de precieze prijs voor jouw website, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Gratis tip! Een professionele website sluit aan op een sterke merkidentiteit. Daarom bieden wij ook brand development aan. Ook helpen wij je om potentiële nieuwe klanten direct naar jouw website te leiden, door middel van doelgerichte content marketing.

Wij bouwen op maat gemaakte websites en webshops, passend bij de stijl van jouw merk.

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op
© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*