Missie & visie

Bridge Marketing

Onze missie

Onze missie is voltooid als jouw missie voltooid is. Wij richten ons op ondernemers met een verhaal, die net als wij ondernemen vanuit de drive om de wereld een stukje beter te maken. Met onze ervaring en skills streven wij ernaar om deze ondernemers te helpen met het vertellen van hun verhaal. Wij creëren een sterke merkidentiteit voor jou, zodat jij je kunt richten op het volbrengen van je missie.

Onze visie

Wat is het doel van marketing? Over het algemeen denken mensen hierbij al snel aan zaken als: omzet verhogen, naamsbekendheid vergroten, of zichtbaarheid verbeteren. Maar wij vinden dat we als marketingbureau, naast deze andere zaken die zeker belangrijk zijn, ook een maatschappelijke functie hebben. De ondernemers die wij als klant kiezen, zijn de ondernemers die wij helpen met het voltooien van hun missie. Daarom doen wij alleen zaken met ondernemers met een missie waar we achter staan.

In april 2021 zijn wij zelf begonnen met ondernemen vanuit een missie. Onze missie was het belichten van onderbelicht nieuws, het brengen van objectief verslag en vooral het verbinden van mensen met verschillende perspectieven op de wereld. De missie bleek uiteindelijk sterker dan de rendabiliteit. We hadden namelijk geen concreet verdienmodel, en na een halfjaar kwamen we erachter dat het toch wel handig is om ook op praktisch gebied iets over te houden aan een passie waar je zoveel tijd en energie in steekt. Daarom zijn we gaan kijken hoe we onze eigen skills en ervaring konden gebruiken om andere gepassioneerde ondernemers te helpen met het volbrengen van hun missie. Want hoe mooi is het om te kunnen leven van iets waar je voldoening uithaalt, en anderen te helpen hetzelfde te doen?

Onze klanten bevinden zich in zeer uiteenlopende sectors, van de zorg en het onderwijs tot de media en de digitale wereld. Ook hebben we klanten die hun eigen markt creëren, door een innovatief concept te ontwikkelen dat nog door niemand eerder is gedaan. Maar wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze worden gedreven door een missie. De missie om lokale ondernemers terug in hun kracht te zetten en centralisatie tegen te gaan. De missie om op een luchtige, humoristische manier transparantie aan te brengen in serieuze zaken. De missie om een tegengeluid te laten horen op universiteitsinstellingen waar de mening van de meerderheid steeds meer als de waarheid wordt aangenomen. Of de missie om onderwijs te bieden op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is.

Ben jij ook een ondernemer met een missie? Wij gaan graag eens met je in gesprek om te kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen.

Onze core values

N

Persoonlijk

Jouw wensen staan centraal. Alle producten en diensten die wij aanleveren, zijn op maat gemaakt en in overleg met jou.

N

Volledig

Ons team bestaat uit een veelzijdige combinatie van technische, tekstuele en visuele skills, aangevuld met een brede marketingachtergrond. Daarom kunnen wij alle activiteiten rondom het opbouwen van je merkidentiteit uit handen nemen.

N

Consistent

Onze expertise zit in brand building ‘from scratch’. Wij brengen in kaart wat jou onderscheidend maakt (je USPs) en zorgen dat dit overal in je merkidentiteit terugkomt.

N

Flexibel

Ons bedrijf is onze passie en een belangrijk onderdeel van ons leven – en dus zijn onze klanten dat ook. Wij werken niet op vaste werktijden. Wanneer je bij ons komt met een vraag of probleem, streven wij ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Onze partners & klanten

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers om mee samen te werken en te verbinden. We komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Kelvision
Spudu
Liberi Erasmi
Niques Agency