Home » Het Bridge Team

Het Bridge Team

Wie zijn nou eigenlijk die mensen achter Bridge Marketing?
Wij bouwen sterke merken door onze praktische skills op het gebied van tekst en techniek te combineren met een brede marketingachtergrond.
Ons Team

Bridge Marketing team

Maak kennis met de mensen achter Bridge Marketing.
Co-founder & Copywriter

Daphne Striekwold

Mijn passie voor copywriting is ontstaan tijdens mijn HBO-opleiding International Business & Languages, toen ik mijn eerste bijbaan kreeg als studentredacteur voor het online magaz...
Links
Co-founder & Web Developer

Arjen van Leeuwen

Ik voel me al mijn hele leven betrokken bij alles wat er in de wereld gebeurt. Zo heb ik een passie ontwikkeld voor innovatieve technologieprojecten met de potentie om de wereld te...
Links
Onze klanten & Partners

Onze partners & klanten

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers om mee samen te werken en te verbinden. We komen graag met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
SK Online Branding - partner Bridge Marketing
Nique's Agency - klant Bridge Marketing
Sankore Academy - klant Bridge Marketing
Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Many thanks for the service I had from you with building my new website for my surf school in Morocco. A professional website helped my new customers find me online. I recommend you to everyone who wants an amazing website!
Nacer olkousse
Kosasurf
Fijne werkwijze. Goed ondersteund met het design, techniek en teksten voor mijn website www.misterdutchie.com!
Sander Kuiper
SK online branding
Bridgemarketing is absoluut de beste keuze voor al je marketingbehoeften! Professioneel, creatief en resultaatgericht. Ze hebben mijn bedrijf geholpen met de website, en hier zijn we zeer tevreden mee! Bedankt, Bridgemarketing, voor het geweldige werk!
Sem Peelen
base-events
Ik ben enorm dankbaar met de service en hulp van Bridge Marketing. Arjen heeft mij geholpen met een geheel nieuw design voor mijn website en we hebben er veel aan toegevoegd zodat het helemaal naar mijn wens is tot in detail. Ik ben er erg trots op en ik vind de service erg goed. Ook het geduld wat Arjen heeft gezien mijn situatie en dat hij snel in actie komt. Hij heeft er veel verstand van en naast dat hij veel ervaring heeft is er genoeg ruimte om mijn ideeën te bespreken en samen tot iets geweldigs te komen. Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan!
Danique van Tilburg
Nique’s Agency
Daphne Striekwold - Copywriter Bridge Marketing | blogs & webpages, social media, email marketing

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op
© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved.

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek
Waar kunnen we
je bij helpen

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in
Ik geef Bridge Marketing toestemming om mijn gegevens te verwerken*