Home » Helpdesks » Hoe koppel ik mijn zakelijke webmail aan mijn privé mail?

Hoe koppel ik mijn zakelijke webmail aan mijn privé mail?

Één van de eerste uitdagingen waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt, is het bouwen van je website. Een professionele, gebruiksvriendelijke website zorgt voor een betrouwbare uitstraling en maakt het makkelijk voor je klanten om in één oogopslag te zien waarvoor ze bij jou moeten zijn. Misschien klinkt het installeren van WordPress als een enorm ingewikkeld verhaal. In dit geval kun je rustig ademhalen, want wij leiden je er stap voor stap doorheen.

Wanneer je een nieuwe domeinnaam registreert (www.jouwdomeinnaam.nl), dan krijg je hier standaard zakelijke mailadressen bij. Je kunt dan meerdere mailadressen creëren die eindigen op @jouwdomeinnaam.nl. Handig, want dit komt professioneel en consistent over in je communicatie naar je klanten toe!

Het is natuurlijk niet handig als je elke keer opnieuw moet inloggen op je zakelijke webmail-adres om je zakelijke mails te kunnen beantwoorden. Via de links hieronder lees je stap voor stap je hoe je je zakelijke webmail kunt koppelen aan je privé mailbox, bijvoorbeeld Gmail, Outlook, Yahoo Mail of Zoho Mail.

Website bouwen uitbesteden?

Denk je na het lezen van dit artikel: nee, ik heb eigenlijk helemaal geen zin om dit allemaal zelf te doen? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je website door ons te laten bouwen. Op deze manier krijg je niet alleen een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke website die je klanten direct laat zien waarom ze bij jou moeten zijn – maar wij nemen ook al het gedoe rondom de hosting uit handen. Zo houd jij meer tijd over om je te focussen op je klanten. Bekijk onze diensten op het gebied van web development.

Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.
Cheap & fast webhosting - NameHero

Lees ook over

Deel het op je socials

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!

Eerst een kopje koffie?

Elke onderneming is anders en dit vraagt om een unieke en persoonlijke benadering. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is een gesprek gratis en vrijblijvend!
Let's get in touch

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten, heb je een vraag of opmerking over onze content, of lijkt het je gewoon ontzettend gezellig om met ons in contact te komen? Vul dan het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bridge Marketing logo Monochrome on Transparent
Building your brand on what makes you stand out.
Google reviews 4.8 / 5
(+31)620148356
info@bridge-marketing.nl
Volg ons op

© 2024 Bridge Marketing. All rights reserved. | Fotografie door Kelvision

Waar kunnen we je mee helpen?Plan een strategiegesprek